Views Navigation

Event Views Navigation

Vandaag

Filters

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Filmweek van 13 tot 23 mei 2024 te Sint-Niklaas

Greta Weynzaal, Paul Snoeckstraat 3, 9100 Sint-Niklaas

Van 13 tot en met 23 mei 2024 rolt CVO Focus de rode loper uit voor prachtige films in vijf talen, en dat zes dagen lang i.s.m. d’Academie van Sint-Niklaas. Een ticket kost € 6.  

€6,00

Lezing door Prof Hans Cools (KUL): Siena, een tijdloze allegorie op donderdag 6 juni te Dendermonde

Campus Dendermonde Begijnhoflaan 1, Dendermonde, België

In Siena, aan het schelpvormige piazza, ligt het Palazzo Pubblico. Rond 1340 schilderde Ambrogio Lorenzetti er de fresco-cyclus “Allegoria e effetti del Buon e del Cattivo Governo”. Dit moest de hier zetelende politici waarschuwen voor de gevolgen van slecht bestuur en inspireren tot goed bestuur. Op enkele dagen voor de verkiezingen vertelt Professor Hans Cools […]

€7,00

Workshops in het creatief atelier van CVO Focus op maandag 17 juni 2024

Campus Lokeren Groendreef 31, Lokeren, België

Heb je creatieve kriebels? Wil je graag tekenen en schilderen, proeven van keramiek, glaskunst en allerlei andere technieken? Kom dan kennis maken met het creatieve cursusaanbod van CVO Focus en leef je uit in een workshop naar keuze.

€5,00

Woensdag 19 juni: Chileense wijndegustatie

Campus Lokeren Groendreef 31, Lokeren, België

Ken je de Chileense schuimwijnsoorten? Wil je meer weten over deze bijzonder bruisende rijkdom? Ben je benieuwd naar de verrassende Chileense wijnbouw tradities? Dan is deze lezing in het Spaans met schuimwijndegustatie ideaal voor jou!

€10,00

Donderdag 20 juni: Salsa initiatie te Lokeren

Campus Lokeren Groendreef 31, Lokeren, België

In de laatste jaren heeft Salsa een belangrijke plaats in de danswereld veroverd. Ben je eens benieuwd hoe dit in de praktijk gaat? Wil je het plezier van Salsa dansen beleven? Dan is deze dansinitiatie met een glaasje cava en hapje ideaal voor jou!

€12,00

Bezig met zoeken...