Er is altijd een reden om bij te leren

Er is altijd een reden om bij te leren

Een carrièreswitch maken? Een bijberoep of eigen zaak starten?
Je beroepskennis aanvullen of verdiepen?
Je diploma secundair onderwijs behalen?
Computerproblemen zelf fixen of beter met je smartphone kunnen werken?
Onze taal leren? Je kinderen helpen met hun huiswerk?
Op vakantie discussiëren met locals? Communiceren met buitenlandse leveranciers? Je talenkennis bijschaven?
Je eigen website lanceren? Mooiere foto’s maken?
Een nieuwe hobby vinden of je sociale netwerk uitbreiden?

Er is altijd een reden om bij te leren!
Met deze slogan lanceerde de Vlaamse overheid de promotiecampagne voor het volwassenenonderwijs op maandag 5 juni. Want eigenlijk ben je nooit uitgeleerd. Of je nu een nieuw hoofdstuk wil starten of er een wil afsluiten, er is altijd een reden om bij te leren. En wat is die van jou?

Ga de uitdaging aan met CVO Focus


Schrijf je in voor een cursus/opleiding in een centrum voor volwassenenonderwijs (cvo) vanaf 16 jaar. Het is immers nooit te laat voor een nieuwe carrière, een leuke hobby, een extra certificaat en zelfs diploma. CVO Focus Volwassenenonderwijs is jouw partner waarmee je je dromen kan laten uitkomen of je passie kan beleven. Met 75 jaar ervaring in het volwassenenonderwijs wordt 2024 ons jubileumjaar in Lokeren!

Wij staan klaar voor jou!


Wil jij je diploma secundair onderwijs halen maar weet je nog niet goed hoe of wat? Wij staan klaar voor jou! We helpen je een weg vinden in het doolhof van opleidingen, we luisteren naar wat voor jou haalbaar is en we stippelen samen de route uit naar jouw diploma. Wedden dat ook jij er geraakt?

Je carrière over een andere boeg gooien? Ook dat kan met onze beroepsopleidingen waarin je modules via een modeltraject kan kiezen of combineren. Zo kan je een opleiding spreiden in tijd en maak je de combinatie met je werk- en/of gezinssituatie beter haalbaar.

Of misschien ben je op zoek naar een leuke hobby of wil je je talenkennis bijschaven, je kooktalenten ontplooien, je eigen kast kunnen maken? Wat jouw reden ook is, bij CVO Focus vind je vast en zeker de cursus die bij jou past.

Ontdek ons breed cursusaanbod op onze vele vestigingsplaatsen. Klik hier.

Bezig met zoeken...