Engels toneel “Two stones, one bird”

Engels toneel  “Two stones, one bird”

Theatergezelschap Pickles brengt Engels toneelstukken voor studenten Engels. Ze beelden uit, gebruiken attributen, zodat je zelfs met een basiskennis Engels alles kan volgen. Dit jaar mogen we hen opnieuw in ons centrum verwelkomen met het stuk ‘Two stones, one bird’. Onze favoriete detective, Michael O’Neill, is terug van weg geweest. Deze keer moet hij de moord op een bekende Ierse acteur, Simon O’Donoghue, onderzoeken. Maar niets is wat het lijkt, of toch wel? Na afloop krijgt iedereen de kans om met de acteurs te spreken. Dus bedenk alvast een paar goede vragen in het Engels.

Waar en wanneer? 

  • Op maandag 10 februari 2020 om 19.00 uur in de polyvalente zaal van CVO Focus Volwassenenonderwijs, campus Dendermonde, Begijnhoflaan 1. 

Kostprijs?

  • € 8,50 per persoon.

Wil je erbij zijn?

Om organisatorische redenen vragen we om vooraf in te schrijven. Dit doe je door het bedrag (€8,50) over te schrijven op rekeningnummer BE55 9795 5673 5444 (op naam van Kathleen D’Hoker) met vermelding van je naam. Volg je les in het centrum, vermeld dan ook je klas. Anders is je naam voldoende. Inschrijven kan tot dinsdag 4 februari. Let op de plaatsen zijn beperkt!

Ook liefhebbers buiten CVO Focus zijn van harte welkom!

Bezig met zoeken...