Elena Moeremans, leerkracht NT2, verlaat campus Donck

Elena Moeremans, leerkracht NT2, verlaat campus Donck

Sinds 2019 heeft CVO Focus een eigen locatie ‘Donck’ in Dendermonde waar de meeste van onze lessen overdag doorgaan. Elena Moeremans was er vanaf de prille start bij om hier drie keer per week in de namiddag Nederlands aan anderstaligen te geven. Met haar enthousiasme heeft ze zeker haar stempel op het reilen en zeilen in deze locatie gedrukt. Mede dankzij haar hebben menig cursisten uit deze regio hun Nederlands geleerd en verbeterd.

Jammer genoeg gaat ze omwille van persoonlijke redenen volgend schooljaar wat dichter bij huis les geven en gaan we haar in de Donck dus moeten missen. We gaan Elena zeker nog ontmoeten in onze andere locaties, maar we laten haar niet gaan zonder haar nog een laatste keer in de kijker te zetten met deze mooie foto van haar en haar cursisten. Traditiegetrouw neemt Ellen Goegebuer, haar Donck-buurvrouw en leerkracht Fotografie, op de laatste lesdag van het schooljaar een mooie foto van de ganse klasgroep als herinnering voor later. Voor een laatste keer mag ze dus nog eens stralen tussen haar cursisten in de mooie tuin rond het centrum. We gaan haar zeker missen!

Met dank aan Elena Moeremans voor al haar goede zorgen van de afgelopen jaren voor de Donck en aan Ellen Goegebuer, onze huisfotograaf.

Een stralende Elena tussen haar cursisten NT2 2.1/2.2 verlengd.

Bezig met zoeken...