Elektriciens gaan de hoogte in

Elektriciens gaan de hoogte in

We ontvingen volgende reportage van onze afdeling Residentieel elektrotechnisch installateur, kortweg Elektriciteit, in Sint-Niklaas.

Een mooi zonnetje, echt wel, toch nog behoorlijk fris. Zo’n 7 cursisten ingeschreven en allen waren present om hun praktische proeven “Werkplekleren hoogtewerker” af te leggen onder begeleiding van Philip en toeziend oog Luc bij Eurorent in Sint-Niklaas.
Iedereen was erg enthousiast om de theoretische lessen om te zetten in praktijk en dus kennis te maken met verschillende hoogtewerkers. Vooral ermee rondrijden zowel op lage hoogte als meters boven de begane grond gaf hen het gevoel dat de cursus “af” was. Uitgerust met de verplichte PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) hebben ze onder supervisie van de leerkrachten en met veel belangstelling van de medecursisten allen de opgelegde proeven met glans afgelegd. Collega Philip heeft zich terug van zijn beste kant laten zien met als resultaat: allemaal met stip geslaagd!

Vanuit CVO Focus wensen we alle cursisten van harte proficiat, met veel dank voor de professionele begeleiding van de leerkrachten Luc en Philip.

Bezig met zoeken...