Dos cervezas por favor! Tijd voor een e-peritief

Dos cervezas por favor! Tijd voor een e-peritief

Met een verlengd weekend vol zonneschijn in het vooruitzicht hebben de leerkrachten Talen en Gastronomisch koken de handen in elkaar geslagen. Daar kan alleen maar veel goeds uit voortkomen, zeker nu een e-peritief het middel is om met elkaar in verbinding te blijven.

Om een e-peritief of e-peritivo te organiseren heb je niet veel nodig: een smartphone of tablet waarop je de video-app kan openen om samen met een paar vrienden, buren, medecursisten, leerkrachten … online van elkaars gezelschap te genieten.

Klik op onderstaande linken en ga op zoek naar de traditionele recepten en drankjes van je favoriete vakantieland. De leerkrachten van Gastronomisch koken hebben alles voorgeproefd om succes te garanderen.

Nu enkel nog het juiste uur afspreken. Voor de echte Dendermondenaars onder de cursisten is daar alvast geen discussie over: zondag 24 mei klokslag 14.30 uur, het tijdstip dat het Ros Beiaard anders aan zijn ronde moest beginnen. Maar eigenlijk is elk tijdstip van de dag goed om elkaar op deze manier te ontmoeten, nietwaar?

Ons voorstel…

Leg dit gezellig samenzijn vast met een leuke foto en post jouw resultaat op onze Facebook- talen pagina https://www.facebook.com/pages/category/Education/Focus-op-talen-109495287296764/. Zo kan iedereen zien hoe mensen plezier kunnen delen in coronatijden. Wij kijken alvast uit naar jullie vele reacties.

Ondertussen zoeken onze leerkrachten naar nieuwe, verrassende hapjes die binnenkort op onze website zullen verschijnen. Dit nieuwe initiatief wordt dus zeker vervolgd!
Met dank aan de collega’s van Koken en Talen.

Bezig met zoeken...