Día de los Muertos bij CVO Focus Dendermonde

Día de los Muertos bij CVO Focus Dendermonde

Op 1 en 2 november herdenken de Mexicanen hun overleden geliefden en dat gaat gepaard met allerlei tradities die we graag aan onze cursisten Spaans meegeven. De twee klassen van het derde jaar Spaans kwamen daarom samen om allerlei opdrachtjes in het thema uit te voeren, zoals een eigen altaartje opbouwen.  Een Mexiaans hapje en drankje konden daarbij natuurlijk niet ontbreken. Dat de cursisten enthousiast deelnamen aan de activiteit – sommigen kwamen zelfs mooi verkleed in thema – is duidelijk te zien op de foto’s.

Las personas no mueren si las llevas en el corazón
Zolang je hen in het hart draagt, sterven mensen niet echt.

Met dank aan de collega’s Spaans van Dendermonde!

Geïnteresseerd in een cursus uit ons talenaanbod?


Op vakantie discussiëren met locals? Communiceren met buitenlandse leveranciers? Beter contact leggen met anderstaligen? Er is altijd een reden om een taal te leren. In CVO Focus Volwassenenonderwijs (vanaf 16 jaar) kan je kiezen voor een cursus Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Russisch, overdag en/ ’s avonds, voor beginners en gevorderden.

Vanaf september 2023 zijn we ook gestart met Spaans en Italiaans in afstandsonderwijs zodat je kan leren waar en wanneer je wil.

Of zoek je een cursus Zakelijk Engels, Frans of Duits? Ook dat organiseren we in CVO Focus!
Meer informatie vind je op www.cvofocus.be – je kan ons contacteren op 09/348.38.45 of info@cvofocus.be


Bezig met zoeken...