De zussen Beth en Isabelle slaan samen aan het koken

De zussen Beth en Isabelle slaan samen aan het koken

Welke les volgen jullie samen in ons centrum CVO Focus?


  • Isabelle: We zijn gestart met Zalig Zuiders koken op woensdagavond in Wetteren. Echt een leuke cursus!

Waarom hebben jullie voor de cursus Gastronomisch koken gekozen?


  • Beth: Voor mij is dit heel ontspannend en je leert ook nieuwe mensen kennen. Ik heb de 2 schooljaren hiervoor Bakken en Feestelijk bakken gevolgd, met 3 cursisten zijn we overgestapt naar Zalig Zuiders koken.
  • Isabelle: Voor mij is het mijn 1ste jaar kookles. Omdat ik iets anders wilde koken dan het gewone traditionele, was ik er direct voor te vinden om met Beth mee te gaan.

Hoe zijn jullie bij CVO Focus terecht gekomen?


  • Beth: Voor mij is jullie centrum al heel lang gekend, want ik heb 10 jaar geleden ook enkele modules gevolgd binnen de opleiding Schoonheidsspecialist, nl. manicure en zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger.

Wordt er in de jullie familie vaak over de lessen gesproken?


  • Isabelle: Natuurlijk, wij zijn thuis met 7 kinderen en we delen regelmatig foto’s van onze gerechten. Ik heb zelfs al voor een andere zus gekookt, al is iedereen wel verwonderd dat ik interesse heb gekregen in het koken.
  • Beth: Ook mijn dochter is altijd heel benieuwd naar wat we gemaakt hebben. Ik maak thuis ook wel al eens een gerechtje maar dan vooral toch meer van wat ik in de baklessen heb gezien. Ik zou heel graag nog een 3de jaar bakken volgen. Willen jullie geen specialisatiejaar organiseren voor ons?

Twee zussen in één klas, dat lijken ons toch fijne momenten?


  • Isabelle: Dat is wel zo, aangezien we zussen zijn durven we elkaar goed te sturen tijdens de kookles en we vullen elkaar ook goed aan.
  • Beth: En onze vakleerkracht Sabine Verley maakt de lessen ook zo aangenaam, zelfs in deze Coronaperiode verlopen de online lessen heel vlot met duidelijke filmpjes. Ik voel me goed in haar lessen en hoop nog vele jaren verder te kunnen doen. Dank je wel, Sabine!

Bezig met zoeken...