CVO Focus op Walking Dender – avondmarkt op 19 augustus 2022

CVO Focus op Walking Dender – avondmarkt op 19 augustus 2022

Vanaf maandag 22 augustus gooien we onze deuren opnieuw open voor veel inschrijvingen. In Dendermonde nemen we alvast onze eerste aanloop naar het nieuwe schooljaar op vrijdag 19 augustus tijdens de Walking Dender, een culinaire en kunstzinnige avondmarkt langs de boorden van de oude Dender in de binnenstad van Dendermonde. Klik hier.

Ook CVO Focus zal op dit event onder de torens van Dendermonde terug te vinden zijn. Je vindt onze vrolijke stand op de Grote Markt aan de toeristische dienst. Vooral onze vakleerkracht en vakexpert florist Anne Huttener en haar cursisten zullen de grote publiekstrekker zijn: zij houden een demonstratie en trakteren de voorbijgangers op een bloemetje.

De Walking Dender is vooral eten en drinken, maar er is ook altijd ruimte voorzien voor kunst en cultuur. Ideaal dus om ons nieuw cursusaanbod voor Dendermonde te promoten. Enthousiaste leerkrachten zullen aanwezig zijn om folders uit te delen en meer informatie te geven.
Wat dacht je van een opleiding Grafisch designer, HR-assistent, Boekhoudkundig assistent of ICT service support, waarmee je ook je diploma secundair onderwijs kan behalen? Of een nieuwe taal leren: met de vakantie nog in het geheugen heb je misschien wel zin in een cursus Italiaans, Spaans, Engels, Frans, Pools, Duits of Turks. Of misschien verleiden de vele drankkraampjes je wel tot een cursus Wijn- en biersommelier, Gastronomisch koken of Verfijnd bakken? De leerkrachten van Kapper en Schoonheidsspecialist zorgen alvast voor een mooie bloem in ons haar en de juiste make-up. En jazeker, onze cursisten van Digitale fotografie of Videobewerking mogen ons gerust komen fotograferen of filmen. Iedereen is welkom!

Wie nog met vakantie is, heeft ook later nog de gelegenheid om kennis te komen maken tijdens onze informatie- en inschrijvingsavonden.

Inschrijven, ook online, kan opnieuw vanaf maandag 22 augustus. Klik hier voor de openingsuren van onze balies in augustus.

Maar nu eerst even met volle teugen genieten van een mooie, ontspannende zomervakantie!

Bezig met zoeken...