CVO Focus blijft kokerellen voor Pasen
Zelfs in Coronatijden blijven onze leerkrachten Gastronomisch koken en hun cursisten dapper verder kokerellen. Overheerlijke gerechten passeren de revue: pasta met prei en zalmsnippers, risotto met groene asperges tot culinaire toppers als chocolade met confituur van bosvruchten. Uiteraard mogen ook de desserten niet ontbreken: biscuit marsepeintaart, chocoladekoekjes, moelleux en chocolademacarons.
Via leuke filmpjes of recepten met foto’s loodsen onze ervaren kookleerkrachten hun cursisten door de gerechten door. En de resultaten mogen gezien worden. Met terechte trots sturen onze cursisten een foto van hun bereidingen door naar hun leerkracht.
Aangezien het bijna Pasen is, staat er ook Paasbrood en een volledige Paasbrunch op het programma. Wil je zelf aan de slag? Download hier enkele recepten:
- Chocolade met confituur van bosvruchten (zie ook 1ste filmpje)
- Zalmtartaar met spaghetti van komkommer en kruidenricotta
- Pancakes met tuinkruiden, prei, spinazie, limoen
- Pasta met prei en gerookte zalmsnippers
- Paasbroodjes
Met oprechte dank aan onze leerkrachten Gastronomisch koken die ook via digitale onderwijs het beste culinair talent in hun cursisten bovenhalen.