Zorgmassage 3 – Specifieke behandelingen 2

Zorgmassage 3 – Specifieke behandelingen 2Later gepland

Specifieke lichaamsmassages en -behandelingen (60 lestijden)

Ook in deze praktijkcursus concentreren we ons op het verbeteren, optimaliseren, verfijnen, verbreden en vervolmaken van zorgmassagetechnieken, vooral bij ouderen en tieners met een zorgprofiel.

Deze cursus wordt ingericht in samenwerking met vzw Zorgmassage. Voor meer informatie kan je rechtstreeks mailen met de vakleerkracht an.commere@cvofocus.be.


Deze module komt uit de opleiding “Schoonheidsspecialist”.

Als je Zorgmassage 2 – Specifieke behandelingen 2 hebt gevolgd, kan je doorstromen naar deze cursus. Je mag ook een gelijkwaardig attest voorleggen of een vrijstellingsproef afleggen.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18
  • Volg je een module voor de 4de keer binnen 6 schooljaren, dan betaal je verhoogd inschrijvingsgeld. Meer info kan je nalezen op Inschrijvingsgeld en -kosten. Bij twijfel contacteer je best ons secretariaat.

Studiekosten

  • 1,5 liter zuivere sesam- en jojoba-olie. Je kan dit aankopen via het centrum (kostprijs circa € 55). Voor de verwenmomenten zorgt het centrum voor olie.
  • Het digitaal lesmateriaal staat op Teams (e-learning omgeving) en kan je daar downloaden.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.
De technieken worden aangeleerd op medecursisten en worden daarna toegepast op modellen.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.
Stages maken deel uit van de opleiding en worden ook geëvalueerd.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...