Turks 3

Turks 3Later gepland

Turks – Waystage 2 mondeling en schriftelijk (120 lestijden)

In het derde jaar worden de werkwoordsvormen en -tijden nog verder uitgebreid met de vormen op -miş en de “brede tijd” waardoor je meer genuanceerd gaat kunnen communiceren. Je maakt kennis met de verschillende samengestelde zinnen en je leert relatiefzinnen vormen. Ook de werkwoorden “kunnen”, “mogen”, “nodig zijn” , … komen ruim aan bod.

Je kent nu ongeveer 2000 woorden, dus aan het eind van het derde jaar ben je klaar om de stap te zetten naar authentiek, onvereenvoudigd Turks leesmateriaal!

Met die kennis op zak zal je jezelf prima kunnen redden in pechsituaties, zoals ziekte, diefstal, verloren documenten, … Je zal ook zonder problemen de weg aan iemand kunnen uitleggen, over je werksituatie vertellen en verslag over probleemsituaties kunnen uitbrengen.


Deze modules komen uit de opleiding “Turks richtgraad 1 (ERK A2)”.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Turks 2, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 180
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 10.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …  Aanvullend vind je hieronder een opsomming van andere benodigdheden die hierin niet zitten vervat.
  • Handboek(en)

Ons centrum organiseert geen zware examens, maar kiest bewust voor een uitgebouwd en evenwichtig systeem van gespreide evaluatie.
We volgen de vaardigheden en de taalkennis van onze cursisten via een aantal toetsen gespreid per semester. Op deze manier kunnen wij iedere cursist individueel begeleiden, tijdig bijsturen en positief aanmoedigen tot nog betere leerprestaties.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...