Turks 2

Turks 2Later gepland

Turks – Waystage 1 mondeling en schriftelijk (120 lestijden)

De kennis die je in het eerste jaar opgedaan hebt, wordt in het tweede jaar verder ingeoefend en aangevuld met nieuwe elementen. Zo leer je bijvoorbeeld de voltooid tegenwoordig tijd (op -di), de verleden tijd (op -yordu) en de toekomende tijd (op -ecek).

Met die kennis kan je eenvoudige zinnen maken en kan je praten over het heden, het verleden en de toekomst. Tegen het eind van het jaar leer je nog andere werkwoordsvormen (passief, reflexief, …) herkennen, vormen en gebruiken. Je leert ook bevelen geven!

Je woordenschat wordt steeds groter en je kent nu al meer dan 1000 woorden waardoor je langere gesprekken kunt voeren en meer gevarieerde berichten kunt schrijven.
Vanaf nu kan je dus uitgebreid je volledige familie voorstellen, een stadsbezoek plannen en beschrijven, … Bovendien ken je nu ook genoeg Turks om de meest voorkomende vragen in de klas in het Turks te stellen!


Deze modules komen uit de opleiding “Turks richtgraad 1 (ERK A2)”.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Turks 1, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 180
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 10.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …  Aanvullend vind je hieronder een opsomming van andere benodigdheden die hierin niet zitten vervat.
  • Handboek(en)

Ons centrum organiseert geen zware examens, maar kiest bewust voor een uitgebouwd en evenwichtig systeem van gespreide evaluatie.
We volgen de vaardigheden en de taalkennis van onze cursisten via een aantal toetsen gespreid per semester. Op deze manier kunnen wij iedere cursist individueel begeleiden, tijdig bijsturen en positief aanmoedigen tot nog betere leerprestaties.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...