Turks 1

Turks 1

Turks – Breakthrough A+B (120 lestijden)

De allereerste stapjes leer je zetten met heel eenvoudige zinnen. Zo leer je bijvoorbeeld het werkwoord “zijn” en “hebben” kennen, de tegenwoordige tijd op -yor vormen en alle naamvallen gebruiken.
Tegelijkertijd leer je jezelf uit de slag trekken in veel voorkomende situaties: kennismaken met anderen, afbieden in een winkel, een restaurant bezoeken, afspraken maken, op stap gaan met het openbaar vervoer, …

In dit eerste jaar is je woordenschat nog beperkt, maar toch kan de taalbarrière al doorbreken en leer je noodzakelijke informatie vragen en geven.


Deze modules komen uit de opleiding “Turks richtgraad 1”.

Lokeren

Groendreef 31

Turks 1    (woensdagavond)cursusnummer: 212205669 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Er is geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 180
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

Ons centrum organiseert geen zware examens, maar kiest bewust voor een uitgebouwd en evenwichtig systeem van gespreide evaluatie.
We volgen de vaardigheden en de taalkennis van onze cursisten via een aantal toetsen gespreid per semester. Op deze manier kunnen wij iedere cursist individueel begeleiden, tijdig bijsturen en positief aanmoedigen tot nog betere leerprestaties.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...