Starten met Duits op het werk (100% e-learning)

Starten met Duits op het werk (100% e-learning)Later gepland

Duits voor administratief medewerker onthaal (40 LT)

Heb je een goede basis communicatievaardigheid Duits nodig op het werk of wil je graag een extra troef op jouw CV?  Dan is deze cursus alvast een uitstekende start.

Je leert praktisch, eenvoudig maar correct communiceren in de meest courante situaties op het werk: collega’s begroeten en voorstellen, bezoekers ontvangen, doorverwijzen en oriënteren in de verschillende afdelingen van het bedrijf, afspraken maken, informatie doorgeven, veiligheidsvoorschriften meedelen, telefoneren, eenvoudige mails begrijpen en schrijven.

Deze cursus wordt volledig in e-learning georganiseerd
Deze cursus wordt, gespreid over 10 weken, in afstandsonderwijs georganiseerd. We bieden de leerstof en opdrachten aan via onze elektronisch leerplatform in Teams. Dit geeft jou de mogelijkheid om op zelfgekozen momenten en op eigen tempo de leerstof te verwerken. Tweewekelijks voorzien we een online lesmoment met de leerkracht waarop de aangeleerde vaardigheden verder ingeoefend en bijgestuurd worden.

Extra troef op je CV
Wist je dat Duitsland met voorsprong onze belangrijkste handelspartner is en Duits daarom een veelgevraagde vaardigheid bij vacatures? Geef jouw CV en carrière een extra boost en start nu met de cursus Duits op het werk!


Deze module komt uit de opleiding “Administratief medewerker onthaal”.

Er is geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 60
  • Verminderd cursusgeld: € 12

Studiekosten

Belangrijk: je moet de cursus pas bestellen na het eerste online contactmoment waarin je verdere informatie krijgt over de aanschaf en het aanmelden op de elektronische leeromgeving Blinklearning.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...