Stage als HR-assistent

Stage als HR-assistentLater gepland

Stage HR-assistent (120 lestijden)

In deze cursus leer je op een praktische en efficiënte manier de HR-deskundige ondersteunen bij het maken en verwerken van personeelsdossiers en gegevens. Zo krijg je een duidelijk beeld over het wervings- en selectieproces en zet je de eerste stappen in het ondersteunen van de loonverwerking. Oplossingen zoeken en je deskundigheid verder ontwikkelen staan centraal.

Je stageperiode
Je doet stage op een personeelsdienst. We geven tips bij het vinden van een stageplaats die je zelf actief gaat zoeken en persoonlijk gaat contacteren. Je bedrijfsstage start met een introductiemoment in het centrum en bedraagt 96 klokuren op de werkvloer (dit komt overeen met 115 lestijden) die je in 3 weken kan doen of spreiden over verschillende weken (bv. aan 1 dag per week). Eventueel kunnen we dit nog aanvullen met een workshop.

Alles start met een goede voorbereiding
Onze aanrader! Volg ook de korte module Solliciteren voor administratieve beroepen om je nog beter voor te bereiden op een stageplaats of een job in deze sector.


Deze module komt uit de opleiding “HR-assistent”.

Om je stage optimaal te laten verlopen, raden we om zeker de cursussen Regelgeving HR-assistent, Personeelsadministratie en Loonadministratie eerst af te leggen. Je kan je voorkennis ook bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 180
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

  • Het digitaal lesmateriaal staat op het ELO (e-learning omgeving) en kan je gratis downloaden.

We voorzien permanente evaluatie door de stagegever.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...