Spaans 5A – levensgenieters deel 9

Spaans 5A – levensgenieters deel 9Later gepland

Spaans – Threshold 3A (60 lestijden)

Je hebt een goede basiskennis Spaans maar je wil je taal graag verrijken en verder op ontdekking gaan in de boeiende Spaanstalige wereld. Je hebt niet alleen belangstelling voor reizen en cultuur maar je wil graag ook een mondje kunnen meepraten en discussiëren over alledaagse en brede maatschappelijke thema’s:

  • música,
  • películas,
  • literatura,
  • gustos y sabores,
  • la cocina española y latinoamericana,
  • personas famosas,
  • temas actuales, etc.

Je maakt ook kennis met de verschillende rijke culturen van Latijns-Amerika en Spanje.
Venga, bienvenidos a todos!

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Spaans levensgenieters deel 8, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...