Spaans 3A – levensgenieters deel 5

Spaans 3A – levensgenieters deel 5

Spaans – Threshold 1 mondeling (60 lestijden)

Je praat al een mondje Spaans, maar wil je kennis verdiepen en uitbreiden? Je gaat graag al eens shoppen in een Spaanstalig land?
Je onderhoudt persoonlijke contacten met hispanohablantes en wil niet alleen de woordenschat kennen die je nodig hebt in de sociale omgang (feliciteren, blijdschap of verdriet uiten, genodigden iets aanbieden, een uitstap organiseren…), maar ook de interculturele verschillen zodat je geen flaters slaat? ¡Ven a probarlo! Je leert nog meer fiestas españolas kennen, ook hier met audio-en videomateriaal op jouw maat.


Deze module komt uit de opleiding “Spaans richtgraad 2 (ERK B1)”.

Grembergen

Woon- en zorgcentrum De Brug – Rootjensweg 77

Spaans 3A – levensgenieters deel 5    (maandagvoormiddag)cursusnummer: 222307160 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Spaans levensgenieters deel 4, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...