Spaans 1A – levensgenieters deel 1

Spaans 1A – levensgenieters deel 1

Spaans – Breakthrough A (60 lestijden)

¡Hola! ¿Qué tal? ¿Vamos a la playa?
Spanje, een favoriet vakantieland van velen! Je kent het van de tapas, paella, sangría, … Maar jij wil meer dan Jommekes-Spaans. Want je bent gebeten door de Spaanse microbe. Of je hebt ontdekt dat Spaans een wereldtaal is en je wil Latijns-Amerika gaan verkennen. Wij helpen jou graag bij deze ontdekkingstocht.

Na dit deel kan je je uit de slag trekken bij deze gespreksonderwerpen:

  • Jezelf voorstellen en vragen stellen aan iemand anders
  • Vragen hoe het met iemand gaat
  • Babbelen over familie
  • De cijfers verstaan en zeggen
  • Vertellen wat je (niet) leuk vindt: ¡me gusta el español!

Wat je leert is onmiddellijk bruikbaar en de nadruk ligt op spreken.

Kalken

Colmanstraat 51

Spaans 1A – levensgenieters deel 1    (maandagnamiddag)cursusnummer: 212205565 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Lokeren

Groendreef 31

Spaans 1A – levensgenieters deel 1    (maandagnamiddag)cursusnummer: 212205673 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Sint-Gillis-Dendermonde

Dienstencentrum De Zonnebloem – Breestraat 109

Spaans 1A – levensgenieters deel 1    (dinsdagnamiddag)cursusnummer: 212205582 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...