Solliciteren voor administratieve beroepen

Solliciteren voor administratieve beroepenLater gepland

Zich voorbereiden op solliciteren (12 lestijden)

In deze korte cursus van 4 lesmomenten leer je solliciteren voor een stageplaats of een job binnen een administratieve functie, bv. als boekhoudkundig assistent of HR-assistent. Je ontdekt hoe je de juiste jobs vindt, een vacature leest, naar een werkgever belt, een cv en brief schrijft, een vlot sollicitatiegesprek voert, moeilijke vragen beantwoordt en de sociale media gebruikt in je zoektocht naar werk. Onze lesgever geeft tips en tricks waarmee je onmiddellijk aan de slag kan gaan.


Deze module komt uit de opleiding “Geletterdheidsmodules Nederlands en Leren leren”

 

Iedereen die geïnteresseerd is in een administratieve job, is van harte welkom. Er is geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 18
  • Verminderd cursusgeld: € 3,6

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 2.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …
  • Het digitaal lesmateriaal staat op Teams (e-learning omgeving) en kan je daar downloaden.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden, mogelijk aangevuld met een eindevaluatie.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...