Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaak (80 lestijden)

In deze cursus leer je de juiste technieken voor stofwissen, moppen, vegen, dweilen, schuren, stofzuigen, en nog zo veel meer. Alle aandacht gaat naar het schoonmaken van vloeren, tapijten, trappen, ramen, keuken, interieur en sanitair.
Je weet welke schoonmaakproducten en poetsmateriaal je mag gebruiken.
Je leert ook hoe je best kan tillen en heffen, hoe je hygiënisch en veilig kan werken, hoe je met de klant vlot kan communiceren.


Deze module komt uit de opleiding “Huishoudhulp Zorg”. 

Sint-Niklaas

Noordlaan 32

Schoonmaak    (dinsdagvoormiddag en donderdagnamiddag)cursusnummer: 232408457
Startdatum: 11/09/2023 - Einddatum: 16/01/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Schoonmaak    (dinsdagvoormiddag en dinsdagnamiddag)cursusnummer: 232409221
Startdatum: 30/01/2024 - Einddatum: 11/06/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is 19/03/2024.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Er is geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 8.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...