PowerPoint 2019 – Office 365 – deel 2

PowerPoint 2019 – Office 365 – deel 2Later gepland

Creatief met beeld en geluid: complexe producties (60 lestijden)

Wil je jouw presentaties verder uitwerken met behulp van verschillende animaties? Wil je alternatieve presentaties maken als bedanking, felicitatie, herinnering aan een gebeurtenis? Ga dan creatief aan de slag met deze vervolgcursus.

Inhoud:

 • Speciale dia’s ontwerpen
 • Tips en trucs om je presentatie te perfectioneren
 • Speciale effecten, plaatjes en geluiden als basis voor een unieke presentatie

Deze module komt uit de opleiding “ICT in een creatieve context”.

 • Je moet al vlot met de computer en internet kunnen werken. Je moet geslaagd zijn voor PowerPoint 2019 – Office 365 – deel 1 of je kan je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.
 • Het is aan te raden om voldoende voorkennis te hebben van Windows 10.

Inschrijvingsgeld

 • Cursusgeld: € 90
 • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

 • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 6.
  Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …  Aanvullend vind je hieronder een opsomming van andere benodigdheden die hierin niet zitten vervat.
 • Om vlot te kunnen oefenen raden we ook een USB-stick aan (circa € 10,00)
 • Het digitaal lesmateriaal staat op Teams (e-learning omgeving) en kan je daar downloaden.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.​​

 

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...