NT2 – Effectiveness schriftelijk

NT2 - 4.2 - Effectiveness schriftelijkLater gepland

Effectiveness schriftelijk (120 lestijden)

De praktische vaardigheden worden uitgewerkt met een stevige basis van woordenschat en grammatica. Hier leer je niet alleen Nederlands schrijven, maar ook hoe je dat correct doet!

  • Je kan veeleisende en lange teksten begrijpen en de impliciete betekenis herkennen.
  • Je kan een duidelijke, goed gestructureerde en gedetailleerde tekst over complexe onderwerpen produceren en daarbij gebruikmaken van organisatorische structuren en verbindingswoorden.
  • Via de lectuur van verschillende soorten teksten zoals krantenberichten, columns, polissen, handleidingen, contracten, verhalen,… maak je je de specifieke formuleringen van het Nederlands verder eigen.

Deze module komt uit de opleiding “Nederlands tweede taal – richtgraad 4”.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Vantage schriftelijk of je legde testen af in het Agentschap Integratie en Inburgering.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 72
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 12.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …

Examens worden er niet afgenomen. Tijdens het schooljaar zullen de leerkrachten voortdurend je vorderingen opvolgen, bijsturen en je veel aanmoedigen.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...