Nagelstylist deel 2: Gelnagel artist

Nagelstylist deel 2: Gelnagel artist

Basistechnieken kunstnagels (50 lestijden) 

Gelnagels zijn nog altijd de meest voorkomende vorm van kunstnagels. Ze zijn zeer sterk en dienen maar om de drie à vier weken te worden bijgewerkt.

In onze opleiding tot nagelstylist kiezen we voor het klassieke gelsysteem. Je leert de gel in 3 lagen op de nagels aanbrengen en laat deze met een LED-lamp uitharden. Daarna kan je de nagels verder verfraaien met nail art allerlei. Als nagelstylist leer je ook een French manicure aanbrengen.

Met deze techniek goed in de vingers kan je je groeien tot expert en ben je klaar om ook andere technieken aan te leren.


Deze module komt uit de opleiding “Nagelstylist”.

Lokeren

Groendreef 31

Nagelstylist deel 2: Gelnagel artist    (woensdagvoormiddag)cursusnummer: 232407995
Startdatum: 29/11/2023 - Einddatum: 28/02/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Nagelstylist deel 2: Gelnagel artist    (woensdagavond)cursusnummer: 232408011
Startdatum: 29/11/2023 - Einddatum: 28/02/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Nagelstylist deel 2: Gelnagel artist    (dinsdagavond)cursusnummer: 232408954
Startdatum: 28/11/2023 - Einddatum: 27/02/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Om te kunnen instappen moet je

  • geslaagd zijn voor Nagelstylist deel 1: BIAB artist (Voorbereidende technieken nagelstylist + Laktechnieken en verfraaiingen)
  • of een gelijkwaardig attest kunnen voorleggen
  • of een vrijstellingsproef afleggen.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 75
  • Verminderd cursusgeld: € 15
  • Volg je een module voor de 4de keer binnen 6 schooljaren, dan betaal je verhoogd inschrijvingsgeld. Meer info kan je nalezen op Inschrijvingsgeld en -kosten. Bij twijfel contacteer je best ons secretariaat.

Studiekosten

  • Je vindt gedetailleerde informatie over alle nodige materialen (met geraamde prijzen) in de “Infobrochure Schoonheidsspecialist
  • De aankoop van alle materiaal wordt in de eerste les besproken.
  • De producten waarmee je wekelijks in de les oefent, moet je zelf aankopen. De producten die tijdens een klantendienst worden gebruikt, stelt het centrum ter beschikking. De klant betaalt hiervoor een kleine bijdrage aan het centrum. De prijzen hiervoor vind je op “Prijslijst Schoonheidsverzorging“.
  • Het digitaal lesmateriaal staat op Teams (e-learning omgeving) en kan je daar downloaden.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.
De technieken worden aangeleerd op medecursisten en worden daarna toegepast op modellen.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.
Stages maken deel uit van de opleiding en worden ook geëvalueerd.

 

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...