Nagelstylist deel 1: BIAB artist

Nagelstylist deel 1: BIAB artist

Voorbereidende technieken nagelstylist (20 lestijden) + Laktechnieken en verfraaiingen (30 lestijden)

De perfecte voorbereiding van de natuurlijke nagel is het geheim voor het lange behoud van een kunstnagel, eender welke vorm of techniek. Nagelriemen goed achteruitduwen, velletjes knippen, de nagelplaat voorbereiden en ontvetten, de nagels op vorm brengen, het hoort er allemaal bij. Goed begonnen is half gewonnen. Onder begeleiding van een ervaren vakleerkracht ga je professioneel aan de slag in de opleiding Allround nagelstylist.

BIAB of “builder in a bottle” is de nieuwste evolutie op vlak van kunstnagelstyling die we graag uit de doeken doen. Deze semi-permanente techniek zorgt voor stevige nagels en is gebaseerd op een soak-off base en builder coat, een flexibelere, stevigere en blijvende vorm van nagellak. Je kan hierbij afwerken met je favoriete gellak kleurtje, french lak of nail art. Bijwerken hoeft niet: je weekt de nagels eenvoudig af en leert in heel snel tempo een nieuwe set zetten.


Deze modules komen uit de opleiding “Nagelstylist”.

Lokeren

Groendreef 31

Nagelstylist deel 1: BIAB artist    (dinsdagavond)cursusnummer: 20240069
Startdatum: 10/09/2024 - Einddatum: 26/11/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is 01/10/2024.

Nagelstylist deel 1: BIAB artist    (woensdagvoormiddag)cursusnummer: 20240079
Startdatum: 11/09/2024 - Einddatum: 27/11/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is 02/10/2024.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Iedereen kan starten in deze basismodule van Nagelstylist, er is geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

 • Cursusgeld: € 75
 • Verminderd cursusgeld: € 15
 • Volg je een module voor de 4de keer binnen 6 schooljaren, dan betaal je verhoogd inschrijvingsgeld. Meer info kan je nalezen op Inschrijvingsgeld en -kosten. Bij twijfel contacteer je best ons secretariaat.

Studiekosten

 • Je vindt gedetailleerde informatie over alle nodige materialen (met geraamde prijzen) in de “Infobrochure Schoonheidsspecialist
 • De aankoop van alle materiaal wordt in de eerste les besproken.
 • De producten waarmee je wekelijks in de les oefent, moet je zelf aankopen. De producten die tijdens een klantendienst worden gebruikt, stelt het centrum ter beschikking. De klant betaalt hiervoor een kleine bijdrage aan het centrum. De prijzen hiervoor vind je op “Prijslijst Schoonheidsverzorging“.
 • Het digitaal lesmateriaal staat op Teams (e-learning omgeving) en kan je daar downloaden.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.
De technieken worden aangeleerd op medecursisten en worden daarna toegepast op modellen.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.
Stages maken deel uit van de opleiding en worden ook geëvalueerd.

 

In CVO Focus kan je inschrijven op 2 manieren

Online via de website

 • Bij een online inschrijving zal je altijd het volledige standaard inschrijvingsgeld met bancontact moeten betalen.
  Betalen met een creditkaart (VISA, Mastercard, … is niet mogelijk).
 • Als je recht zou hebben op verminderd inschrijvingsgeld of kan genieten van het maximumbedrag van 300 euro per aparte opleiding, raden we aan om persoonlijk te komen inschrijven aan één van onze balies.

Nu online inschrijven


Persoonlijk aan één van onze balies – klik hier voor onze locaties en openingsuren

 • Bij je inschrijving breng je standaard mee:
  • een bancontactkaart of opleidingscheques als betaalmiddel – we aanvaarden geen cash geld,
  • de nodige attesten voor vermindering of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld. Deze documenten mogen niet ouder dan 1 maand zijn op het moment van de inschrijving.
  • een kopie van je diploma, (deel)certificaat, getuigschrift of attest – als je in een vervolgmodule wil starten.

Bezig met zoeken...