Kleurenconsulent

KleurenconsulentLater gepland

Kleuradvies (80 lestijden)

Eén kans heb je om een goede eerste indruk te maken, zowel in je privéleven als op je werk. Kleurtjes kiezen is leuk, maar kleding in kleurenpaletten vinden die je persoonlijkheid en sterke punten benadrukt, is nog veel leuker.

Aan de hand van de natuurlijke elementaire kenmerken (haar, ogen en huidskleur) leer je de verschillende kleurpaletten kennen en beheersen, om zo combinaties te maken die je persoonlijke uitstraling vergroten.
Naast de basistechnieken besteden we ook aandacht aan de kleurenanalyse van seizoentypes met kleding- en stijladviezen, figuurcorrectie, make-up, kapsels, juwelen, sjaals,…

Er is geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Je vindt gedetailleerde informatie over alle nodige materialen (met geraamde prijzen) in de “Infobrochure Schoonheidsspecialist“.
  • Het cursusmateriaal staat op het ELO (e-learning omgeving) en kan je gratis downloaden.

De aankoop van alle materiaal wordt in de eerste les besproken.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.
De technieken worden aangeleerd op medecursisten en worden daarna toegepast op modellen.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.
Stages maken deel uit van de opleiding en worden ook geëvalueerd.

 

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...