Gegevens uitwisselen binnen Office * (50% e-learning)

Gegevens uitwisselen binnen Office * (50% e-learning)Later gepland

ICT en administratie verkort / Content integreren (40 lestijden)

Je ontdekt hoe je gegevens uit een bepaalde Office-toepassing kan gebruiken in een ander programma uit dit veelzijdige pakket. Door verschillende aspecten van de software te combineren creëer je multimediale documenten.

Inhoud:

  • Je gebruikt gevorderde functies binnen Word om professionele documenten te maken.
  • Je gebruikt geïntegreerde functies in Word om data uit Excel te gebruiken binnen documenten, zoals verzendlijsten opstellen.
  • Je ontdekt hoe je cijfer- en grafiekgegevens uit Excel kan opmaken via Word.
  • Je maakt dynamische documenten in Word door rechtstreekse koppelingen met Excel te realiseren.
  • Je leert de grenzen van PowerPoint verleggen door materiaal uit Word en Excel te integreren

Deze cursus wordt in e-learning georganiseerd.
Dit betekent dat een deel van de leerstof in afstandsonderwijs wordt aangeboden, begeleid en geëvalueerd. We voorzien een aantal contactlessen met zeker een opstart- en afsluitmoment op het einde van de cursus, je vindt de data in het uurrooster.

Je hebt een goede basiskennis van alle Office-toepassingen zoals Word, PowerPoint en Excel. Je bent vertrouwd met de werking van een pc en je werkt vlot met de verkenner.
Je moet geslaagd zijn voor “Computer voor beginners”, “Internet (surfen, zoeken, mailen, betalen)”, “Aan de slag met Office (Word, Excel, PowerPoint, Publisher)” of je kan je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef. Bij voorkeur ben je al geslaagd voor “Word 2019 – Office 365”, “Excel 2019 – Office 365” en “PowerPoint 2019 – Office 365”.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 60
  • Verminderd cursusgeld: € 12

Studiekosten

  • Het cursusmateriaal staat op het ELO (e-learning omgeving) en kan je gratis downloaden.
  • Om vlot te kunnen oefenen raden we ook een USB-stick aan (circa € 10,00)

 

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...