Engels: taal, cultuur en actualiteit 1

Engels: taal, cultuur en actualiteit 1

Engels – Vantage mondeling A en B (120 lestijden)

Beheers je de Engelse taal vrij behoorlijk maar kom je er niet toe om Engels ook mondeling te gebruiken? Onze conversatieklassen zijn dan misschien wel jouw ding. Bekijk de inhoud van de conversatielessen en oordeel of dit iets voor jou is.

Deze cursus focust op misschien wel de belangrijkste taalvaardigheid, namelijk spreken. Door combinatie van een gestructureerde syllabus met thematisch authentiek lesmateriaal zoals video, krantenartikelen, internetmateriaal, enz. leer je om je gedachten om te zetten in woorden. In deze sessies-op-maat creëren we een dynamische, authentieke leeromgeving en werken we aan een semi-snel tempo. Op deze manier verzekeren we een steeds betere beheersing van het Engels.


Do you have a fairly good command of English but do you lack the proper reason to speak English? Then the conversation classes might be just the thing for you. Check out the contents of the conversation class and see if this course is what you are looking for.

This course focuses on perhaps one of the most important basic communication skills, i.e. speaking skills. By means of combining structured syllabus work with topical, real-life materials such as video, newspaper articles and the Internet, you will learn to put thoughts into words.
These made-to-measure sessions are set in a dynamic, semi-fast paced authentic learning environment, so as to ensure you the enhancement of your command of English.


Deze modules komen uit de opleiding “Engels richtgraad 3 (ERK B2)”.

 

Dendermonde

Begijnhoflaan 1

Engels: taal, cultuur en actualiteit 1    (dinsdagavond)cursusnummer: 232408702 - Uiterste inschrijvingsdatum is 05/12/2023.

Temse

Schoolstraat 17 A

Engels: taal, cultuur en actualiteit 1    (dinsdagavond en donderdagavond)cursusnummer: 232408723 - Uiterste inschrijvingsdatum is 05/12/2023.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Engels 6, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

 • Cursusgeld: € 180
 • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

 • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 15.
  Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

In CVO Focus kan je inschrijven op 2 manieren

Online via de website

 • Bij een online inschrijving zal je altijd het volledige standaard inschrijvingsgeld met bancontact moeten betalen.
  Betalen met een creditkaart (VISA, Mastercard, … is niet mogelijk).
 • Als je recht zou hebben op verminderd inschrijvingsgeld of kan genieten van het maximumbedrag van 300 euro per aparte opleiding, raden we aan om persoonlijk te komen inschrijven aan één van onze balies.

Nu online inschrijven


Persoonlijk aan één van onze balies – klik hier voor onze locaties en openingsuren

 • Bij je inschrijving breng je standaard mee:
  • een bancontactkaart of opleidingscheques als betaalmiddel – we aanvaarden geen cash geld,
  • de nodige attesten voor vermindering of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld. Deze documenten mogen niet ouder dan 1 maand zijn op het moment van de inschrijving.
  • een kopie van je diploma, (deel)certificaat, getuigschrift of attest – als je in een vervolgmodule wil starten.

Bezig met zoeken...