Engels 6 – levensgenieters deel 12

Engels 6 – levensgenieters deel 12

Engels – Threshold 4 schriftelijk (60 lestijden)

Deze cursus is de eindmodule voor het certificaat Engels richtgraad 2. Je spreekt ondertussen al heel goed Engels en je wil graag jouw everyday English verder verrijken. Je bent gefascineerd door de veelzijdigheid van de Angelsaksische cultuur, van London tot L.A. Je hebt niet alleen belangstelling voor reizen en cultuur maar je wil graag alledaagse en brede maatschappelijke thema’s uit de Engelstalige wereld kunnen volgen. Engels opent jouw blik wereldwijd.

Je gaat zelf heel actief aan de slag: informatie zoeken op Engelstalige websites en delen met jouw medecursisten. Kranten- en tijdschriftartikels lees je zonder problemen. Je maakt ook kennis met een aantal klassiekers uit de Engelstalige muziek en literatuur. Lees een echte Britse whodunit!

Je werkt in deze eindmodule ook een eigen projectje uit, de kroon op het werk waarmee je iedereen verbaast over jouw skills in het Engels.

Come and join us !


Deze module komt uit de opleiding “Engels richtgraad 2 (ERK B1)”.

Lokeren

Groendreef 31

Engels 6 – levensgenieters deel 12    (dinsdagnamiddag)cursusnummer: 232408806
Startdatum: 12/09/2023 - Einddatum: 18/06/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Engels 6 – levensgenieters deel 11, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 5.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …  Aanvullend vind je hieronder een opsomming van andere benodigdheden die hierin niet zitten vervat.
  • Handboek(en)

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...