Engels 6 – levensgenieters deel 11

Engels 6 – levensgenieters deel 11Later gepland

Engels – Threshold 4 mondeling (60 lestijden)

Een cursus voor de echte liefhebber van de Angelsaksische cultuur. Je hebt een goede basiskennis Engels maar je wil je everyday English graag verrijken en verder op ontdekking gaan in de boeiende Engelstalige wereld. Je hebt niet alleen belangstelling voor reizen en cultuur maar je wil graag ook een mondje kunnen meepraten en discussiëren over alledaagse en brede maatschappelijke thema’s.
Je gaat ook zelf heel actief aan de slag: informatie zoeken op Engelstalige websites en delen met jouw medecursisten. Je maakt ook kennis met een aantal klassiekers uit de Engelstalige film en literatuur. Lees een echte Engelse novel!
Een uitstap met Engelstalige rondleiding mag dit jaar niet ontbreken. Come and join us !


Deze module komt uit de opleiding “Engels richtgraad 2 (ERK B1)”.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Engels levensgenieters deel 10, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 5.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …  Aanvullend vind je hieronder een opsomming van andere benodigdheden die hierin niet zitten vervat.
  • Handboek(en)

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...