Engels 4 – levensgenieters deel 7

Engels 4 – levensgenieters deel 7Later gepland

Engels – Threshold 2 mondeling (60 lestijden)

Je spreekt al een aardig mondje Engels en hebt de belangrijkste basisvaardigheden in het Engels verworven. Na het herhalen en verbeteren van onze basic skills ben je klaar voor een next level. Je maakt toekomstplannen aan de hand van een persoonlijke bucket list, je gaat op restaurant in multicultureel Londen en luistert naar verhalen en folksongs in de Ierse pub. De Angelsaksische wereld ligt open om verder te verkennen. Misschien ontdek je wel onbekende plekjes in de U.S.A of het land van de Aussies. Je merkt: toerisme, cultuur en gastronomie nemen een belangrijke plaats in onze lessen. Je zoekt online uit wat je volgende reisbestemming zou kunnen zijn! Maar er is meer, je volgt de actualiteit in het Engels en leert een mening hierover delen. Je leest je eerste short story.

Come join us for an exciting trip!


Deze module komt uit de opleiding “Engels richtgraad 2 (ERK B1) “.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Engels levensgenieters deel 6, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 5.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …  Aanvullend vind je hieronder een opsomming van andere benodigdheden die hierin niet zitten vervat.
  • Handboeken

 

 

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...