Engels 2 – levensgenieters deel 4

Engels 2 – levensgenieters deel 4

Engels – Waystage schriftelijk (60 lestijden)

Of je nu voor enkele dagen of weken naar het buitenland gaat, heel veel communicatie gebeurt in het Engels. Zelfs in eigen land wordt Engels steeds meer gebruikt.

Heb je al een basiskennis Engels maar denk je nog teveel in je moedertaal? Wil je graag je volgende city trip naar Londen of reis naar Florida helemaal zelf, in het Engels, organiseren? Welcome to our English class!

Wat leer je tijdens deze cursus?

 • Een afspraak of reservatie regelen per mail
 • Verslag uitbrengen over voorbije gebeurtenissen en eigen ervaringen
 • Toekomstplannen formuleren
 • Een menukaart begrijpen, traditionele gerechten beschrijven
 • Complimenten sturen en klachten formuleren
 • Toerisme en cultuur in de Engelstalige wereld

Natuurlijk maak je ook kennis met de typische Englishness of met de American way of life. Is this your cup of tea? Come and join us!


Deze module komt uit de opleiding “Engels richtgraad 1 (ERK A2)”.

Lokeren

Groendreef 31

Engels 2 – levensgenieters deel 4    (donderdagnamiddag)cursusnummer: 232408804
Startdatum: 14/09/2023 - Einddatum: 20/06/2024
Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Engels levensgenieters deel 3, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

 • Cursusgeld: € 90
 • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

 • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 5.
  Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …  Aanvullend vind je hieronder een opsomming van andere benodigdheden die hierin niet zitten vervat.
 • Handboek(en)

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...