Duits 5 (50% e-learning)

Duits 5 (50% e-learning)

Duits – Threshold 3 A+B (120 lestijden)

Je hebt een rijke woordenschat verworven en de basisgrammatica van het Duits heb je nu bijna helemaal onder de knie, maar we werken nog verder op vormcorrectheid. Op dit niveau leer je je genuanceerd uitdrukken over diverse actuele maatschappelijke thema’s en werk je projectmatig rond een aantal thema’s: reizen, cultuur en tradities in de Duitstalige landen komen daarbij uitvoerig aan bod. Je gaat ook heel concreet aan de slag: samen met jouw medecursisten organiseer je een uitstap naar Duitsland. Gute Reise!


Deze cursus wordt in 50% e-learning gegeven

50% van de lessen zullen online doorgaan. Dit zijn circa 8 lesmomenten per semester. Je werkt dan op persoonlijke basis aan duidelijk omschreven, gevarieerde taaltaken en je kan daarbij rekenen op individuele feedback en ondersteuning van de leerkracht. De afstandslessen kunnen ook ingevuld worden met extra uitleg op je vragen, een webinar door een interessante spreker of het verder inoefenen van communicatieve vaardigheden via digitale media.

Temse

Schoolstraat 17 A

Duits 5 (50% e-learning)    (donderdagavond)cursusnummer: 212205765 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Duits 4, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 180
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...