Duits 1A – levensgenieters deel 1

Duits 1A – levensgenieters deel 1Later gepland

Duits – Breakthrough A (60 lestijden)

Hou je van de Duitse gezelligheid ? Ben je verliefd op de Oostenrijkse bergen? Vind je dat talen deuren opent en wil je de mensen graag in hun moedertaal aanspreken? Jawohl! Duits is in Europa erg belangrijk. Na Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland , kan je met deze taal ook vaak terecht in Oost-Europa en landen rond de Middellandse Zee, zoals voormalig Joegoslavië, Griekenland en Turkije. In deze landen is het dan ook buitengewoon praktisch als je de Duitse taal begrijpt en kan spreken.

Wat je zoal leert in deze cursus:

In deze cursus focussen we op het praktisch gebruik van Duits op reis:

  • Persoonlijke informatie uitwisselen, inchecken aan de balie van het hotel en bestellen in het restaurant, een voorkeur uitdrukken, iets kopen, naar de weg vragen, …
  • Daarnaast leren we Duitsland, Oostenrijk en Zwisterland beter kennen op vlak van toerisme, cultuur, gastronomie en muziek

Een cursus voor echte levensgenieters!

Geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...