Deel 8: Thuisgastronomie – lente/zomer (wekelijks les)

Deel 8: Thuisgastronomie – lente/zomer (wekelijks les)Later gepland

Gastvrij koken (80 lestijden)

Proeven en ruiken zijn natuurlijk belangrijk, maar bij een culinaire belevenis gaat het om meer dan dat. Naast het klaarmaken van verschillende gerechten bekijken we ook stap voor stap de planning van een feest.

Volgende feestelijke menu’s kunnen op het programma staan:

  • Kalfscarpacio met magere kruidenkwark.
  • Heilbot met chorizotapenade en preipuree.
  • Ananas brulee, mascarpone, amandelcake, amandelmelk.

Deze cursus is het 8e deel in ons traject van Gastronomisch koken, we vragen al een stevige voorkennis opgebouwd uit de voorgaande delen.
Je kan ook instappen op basis van attesten van andere opleidingen of je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Afhankelijk van de lesplaats en/of leerkracht:
    • Syllabus van de leerkracht: € 8
    • Cursusmateriaal en kopieën (circa € 4,00), ook digitaal te verkrijgen via ons ELO (e-learning omgeving).
  • Een schort, een vaatdoek, 2 keukenhanddoeken en 2 pannenlappen
  • Een dunschiller, aardappelmesje en demi-chefmes.
  • We vragen een bijdrage voor de ingrediënten van circa € 11 per les.

Gespreide evaluatie: de leerkracht begeleidt je in het aanleren van de verschillende technieken en brengt je vorderingen in kaart. We werken niet enkel beoordelend maar met regelmatig stimulerende feedback.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...