Deel 6: Feestelijk koken – lente/zomer (wekelijks les)

Deel 6: Feestelijk koken – lente/zomer (wekelijks les)Later gepland

Trendy koken (80 lestijden)

Nog meer feestelijk koken! We werken met primeurgroenten en laten ons inspireren door Pasen, zon, zee en vakantie.

Volgende feestelijke menu’s kunnen op het programma staan:

  • Kreeftensoep geparfumeerd met Armagnac en room, kabeljauw met gegrilde tijgergarnalen, mesclun en kruidenmousseline, en Mojitosorbet als toetje
  • Belgische asperges met rauwe ham, king-krab en dragonboter, gelakte lamskroon met taboulé en spies van primeurgroenten, gekarameliseerd witloof met siroop van koffie en balsamico-azijn, vanille-ijs
  • Wandelbuffet met 12 kleine gerechten en een zelfbereide cocktail.

Om te starten in Deel 6: Feestelijk koken – lente/zomer moet je geslaagd zijn voor Deel 5: Feestelijk koken – herfst/winter.
Je kan ook instappen op basis van attesten van andere opleidingen of je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Afhankelijk van de lesplaats en/of leerkracht:
    • Syllabus van de leerkracht: € 8
    • Cursusmateriaal en kopieën (circa € 4,00), ook digitaal te verkrijgen via ons ELO (e-learning omgeving).
  • Een schort, een vaatdoek, 2 keukenhanddoeken en 2 pannenlappen
  • Een dunschiller, aardappelmesje en demi-chefmes.
  • We vragen een bijdrage voor de ingrediënten van circa € 11 per les.

Gespreide evaluatie: de leerkracht begeleidt je in het aanleren van de verschillende technieken en brengt je vorderingen in kaart. We werken niet enkel beoordelend maar met regelmatig stimulerende feedback.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...