Deel 5: Feestelijk koken – herfst/winter

Deel 5: Feestelijk koken – herfst/winterLater gepland

Gastvrij koken (80 lestijden)

We zetten nog een stapje verder. Van hapje tot dessert, samen toveren we een feestelijk menu op tafel. Bereid je voor op gerechten met nét dat ietsje meer, waarmee je je in stijl kan ontvangen.
Ook de verschillende serveertechnieken en het fraai dekken van een feesttafel staan hoog op de agenda.

Een greep uit mogelijke menu’s:

  • Roerei met witte truffelolie en krokante champignon, stoofpot van zeeduivel, blond bier en verse kruiden, witte chocolademousse met karamelperen en krokant deegstaafje
  • Zalmburger met mangosalade, terrine van haas met groene kool en spek, gesmolten oude Chimay-kaas met krokante salade

Om te starten in Deel 5: Feestelijk koken – herfst/winter moet je geslaagd zijn voor Deel 4: Gastvrij koken.
Je kan ook instappen op basis van attesten van andere opleidingen of je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Kopieën (recepten): € 10
  • Een schort, een vaatdoek, 2 keukenhanddoeken en 2 pannenlappen
  • Een dunschiller, aardappelmesje en demi-chefmes.
  • We vragen een bijdrage voor de ingrediënten van circa € 11 per les.

Gespreide evaluatie: de leerkracht begeleidt je in het aanleren van de verschillende technieken en brengt je vorderingen in kaart. We werken niet enkel beoordelend maar met regelmatig stimulerende feedback.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...