Deel 4: Gastvrij koken (wekelijks les)

Deel 4: Gastvrij koken (wekelijks les)Later gepland

Gastvrij koken (80 lestijden)

Hou je van gezellig tafelen? Verras je familie en vrienden graag met lekker eten? Dan ben je van harte welkom in ons cursus Gastvrij koken. Binnen ons uitgebreid gamma aan gastronomische menu’s staan fijn uitgebalanceerde smaakcombinaties en het stijlvol afwerken van het bord centraal.

Op het menu kunnen volgende gerechten staan:

  • Wortelsoep met sinaasappel en gember – gepaneerde rogvleugel met grijze garnalen en witte wijnsaus – aardbeien met limoenmascarpone en kletskoppen
  • Visballetjes met basilicum en carpaccio van raap – kalfsoester met champignonkorst, gemarineerde kool en rösti-aardappel – rabarbertaartje met yoghurtijs

Om te starten in Deel 4: Gastvrij koken moet je geslaagd zijn voor Deel 3: Trendy koken.
Je kan ook instappen op basis van attesten van andere opleidingen of je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Afhankelijk van de lesplaats en/of leerkracht:
    • Syllabus van de leerkracht: € 8
    • Cursusmateriaal en kopieën (circa € 4,00), ook digitaal te verkrijgen via ons ELO (e-learning omgeving).
  • Een schort, een vaatdoek, 2 keukenhanddoeken en 2 pannenlappen
  • Een dunschiller, aardappelmesje en demi-chefmes.
  • We vragen een bijdrage voor de ingrediënten van circa € 10 per les.

Gespreide evaluatie: de leerkracht begeleidt je in het aanleren van de verschillende technieken en brengt je vorderingen in kaart. We werken niet enkel beoordelend maar met regelmatig stimulerende feedback.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...