Deel 2: Feestelijk verfijnd bakken (wekelijks les)

Deel 2: Feestelijk verfijnd bakken (wekelijks les)Later gepland

Bakken (80 lestijden)

De basistechnieken van het eerste jaar worden uitgebreid. Elke les verdiepen we ons in de verfijning van hartige taarten, zoet gebak, koekjes en allerhande broodsoorten. Feestelijke jaarthema’s zoals Kerst, Pasen, Valentijn, geboorte, huwelijk, lentefeest of communie plaatsen we met plezier in de kijker.
Vullingen en garnituren gaan we aanpassen aan de vier seizoenen.
Na deze cursus kan je een uitgebreid dessertenbuffet te voorschijn toveren, vol met diverse broodbereidingen en feestelijke taarten. We zijn klaar om je familie en vrienden volledig te verrassen!

Om te kunnen instappen moet je geslaagd zijn voor deel 1: Lekker bakken.
Je kan ook starten op basis van attesten van andere opleidingen of je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Afhankelijk van de lesplaats en/of leerkracht:
    • Syllabus van de leerkracht: € 8
    • Cursusmateriaal en kopieën (circa € 4,00), ook digitaal te verkrijgen via ons ELO (e-learning omgeving).
  • Een schort, een vaatdoek, 2 keukenhanddoeken en 2 pannenlappen.
  • We vragen een bijdrage voor de ingrediënten van circa € 9 per les.

Gespreide evaluatie: de leerkracht begeleidt je in het aanleren van de verschillende technieken en brengt je vorderingen in kaart. We werken niet enkel beoordelend maar met regelmatig stimulerende feedback.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...