Deel 1: Lekker bakken (wekelijks les)

Deel 1: Lekker bakken (wekelijks les)

Bakken (80 lestijden)

In deze cursus leer je de basistechnieken voor het bereiden van diverse broodsoorten, degen, beslagen en snoeperijen. Per les wordt een hartige taart, een zoet gebakje, een lekker koekje en een broodsoort gemaakt.

Wat dacht je van volgende lekkernijen?

  • Hartige taarten en gebak zoals heerlijke quiches en diverse pizza’s
  • Koekjes en snoeperijen: zandkoekjes, granolarepen, gespoten dessertkoekjes,…
  • Brood: malse broodjes, volkoren-, noten-, rozijnen- of suikerbrood
  • Diverse cakes: cupcakes, marmercake, appelcake,…
  • Deeg voor eclairs en soezen
  • Biscuits en taarten: frangipanetaart, appeltaart met kruimeldeeg,…

Sint-Niklaas

Noordlaan 32

Deel 1: Lekker bakken (wekelijks les)    (dinsdagavond)cursusnummer: 202103605 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Deel 1: Lekker bakken (wekelijks les)    (maandagavond)cursusnummer: 202104422 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Deel 1: Lekker bakken (wekelijks les)    (maandagavond)cursusnummer: 202104513 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Er is geen voorkennis vereist.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Afhankelijk van de lesplaats en/of leerkracht:
    • Syllabus van de leerkracht: € 8
    • Cursusmateriaal en kopieën (circa € 4,00), ook digitaal te verkrijgen via ons ELO (e-learning omgeving).
  • Een schort, een vaatdoek, 2 keukenhanddoeken en 2 pannenlappen.
  • We vragen een bijdrage voor de ingrediënten van circa € 9 per les.

 

Gespreide evaluatie: de leerkracht begeleidt je in het aanleren van de verschillende technieken en brengt je vorderingen in kaart. We werken niet enkel beoordelend maar met regelmatig stimulerende feedback.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...