Creatief met diavoorstelling, film en muziek – deel 1

Creatief met diavoorstelling, film en muziek – deel 1

Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties (60 lestijden)

Kan je al vlot met een computer en internet werken en wil je graag iets creatiefs doen? Wil je al jouw vrienden en familie feliciteren, bedanken, uitnodigen of wil je jouw herinneringen vastleggen met afbeeldingen, muziek en stukjes video. Dankzij leuke animaties maak je een levend geheel om je familie en vrienden mee te verwennen.

Inhoud:

 • In PowerPoint maakt je een mooie compositie met afbeeldingen, een videofragment, tekst en voegt er muziek aan toe.
 • Dankzij “overgangen” en “animaties” komt dit tot leven.
 • Je exporteert naar een mp4 bestand en verrast familie en vrienden met dit filmpje.

Beveren

Puithoek – Kruibekesteenweg 51

Creatief met diavoorstelling, film en muziek – deel 1    (woensdagvoormiddag)cursusnummer: 192003157 - Uiterste inschrijvingsdatum is 18/03/2020.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Je moet geslaagd zijn voor “Initiatie computer en Windows 10 (basiscursus)” én “Internet (surfen, zoeken, mailen, betalen)” of je kan je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

 • Cursusgeld: € 90
 • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

 • Syllabus van de leerkracht: € 12

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

In CVO Focus kan je inschrijven op 2 manieren

Persoonlijk aan één van onze balies – klik hier voor onze locaties en openingsuren

 • Bij je inschrijving breng je standaard mee:
  • een bancontactkaart of opleidingscheques als betaalmiddel – we aanvaarden geen cash geld,
  • de nodige attesten voor vermindering of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld. Deze documenten mogen niet ouder dan 1 maand zijn op het moment van de inschrijving.
  • een kopie van je diploma, (deel)certificaat, getuigschrift of attest – als je in een vervolgmodule wil starten.

Online via de website

 • Bij een online inschrijving zal je altijd het volledige standaard inschrijvingsgeld met bancontact moeten betalen.
  Betalen met een creditkaart (VISA, Mastercard, … is niet mogelijk).
 • Als je recht zou hebben op verminderd inschrijvingsgeld of kan genieten van het maximumbedrag van 300 euro per aparte opleiding, raden we aan om persoonlijk te komen inschrijven aan één van onze balies.

Nu online inschrijven

 

Bezig met zoeken...