Creatief met diavoorstelling, film en muziek – deel 1

Creatief met diavoorstelling, film en muziek – deel 1

Creatief met beeld en geluid: eenvoudige producties (60 lestijden)

Kan je al vlot met een computer en internet werken en wil je graag iets creatiefs doen? Wil je al jouw vrienden en familie feliciteren, bedanken, uitnodigen of wil je jouw herinneringen vastleggen met afbeeldingen, muziek en stukjes video. Dankzij leuke animaties maak je een levend geheel om je familie en vrienden mee te verwennen.

Inhoud:

  • In PowerPoint maakt je een mooie compositie met afbeeldingen, een videofragment, tekst en voegt er muziek aan toe.
  • Dankzij “overgangen” en “animaties” komt dit tot leven.
  • Je exporteert naar een mp4 bestand en verrast familie en vrienden met dit filmpje.

Beveren

Puithoek – Kruibekesteenweg 51

Creatief met diavoorstelling, film en muziek – deel 1    (woensdagvoormiddag)cursusnummer: 192003157 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Je moet geslaagd zijn voor “Initiatie computer en Windows 10 (basiscursus)” én “Internet (surfen, zoeken, mailen, betalen)” of je kan je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

  • Syllabus van de leerkracht: € 12

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...