Combineer PaintShop Pro en Publisher

Combineer PaintShop Pro en Publisher

Creatief project (60 lestijden)

Ben je creatief en wil je graag meer uit je foto’s halen? Wil je kaartjes, eenvoudige of complexe vouwkaarten maken met bewerkte foto’s? Heb je in het verleden de cursussen Paint Shop Pro en Publisher volledig afgewerkt? Haal in deze cursus het beste uit beide programma’s en maak leuke, originele gelegenheidscreaties.

Inhoud:

  • Verken de nieuwigheden in PaintShop Pro
  • Opfrissen van de insteekfilters in PaintShop Pro en de papierformaten in Publisher
  • Verken de verschillende bestandsformaten en hun mogelijkheden
  • Tubes zoeken op het internet en maken in PaintShop Pro
  • Eenvoudige en complexe wens- en vouwkaarten maken

Sint-Gillis-Waas

Gemeenschapscentrum De Route – Stationstraat 201

Combineer PaintShop Pro en Publisher    (dinsdagavond)cursusnummer: 192002425 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Je moet geslaagd zijn voor alle modules van “PaintShop Pro” én alle modules van “Publisher” of je kan je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

  • Syllabus van de leerkracht: € 12

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...