Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken

Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken

Bakken (80 lestijden)

De basistechnieken van het eerste jaar worden uitgebreid. Elke les verdiepen we ons in de verfijning van hartige taarten, zoet gebak, koekjes en allerhande broodsoorten. Feestelijke jaarthema’s zoals Kerst, Pasen, Valentijn, geboorte, huwelijk, lentefeest of communie plaatsen we met plezier in de kijker.
Vullingen en garnituren gaan we aanpassen aan de vier seizoenen.
Na deze cursus kan je een uitgebreid dessertenbuffet te voorschijn toveren, vol met diverse broodbereidingen en feestelijke taarten. We zijn klaar om je familie en vrienden volledig te verrassen!

Dendermonde

Begijnhoflaan 1

Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken    (maandagavond)cursusnummer: 212204880 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Hamme

Verbindingsstraat 66

Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken    (maandagavond)cursusnummer: 212204944 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken    (dinsdagavond)cursusnummer: 212204954 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Wetteren

Noordlaan 10

Bakken 2: Feestelijk verfijnd bakken    (maandagavond)cursusnummer: 212204948 - Uiterste inschrijvingsdatum is verstreken.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Om te kunnen instappen moet je geslaagd zijn voor Bakken 1.
Je kan ook starten op basis van attesten van andere opleidingen of je voorkennis bewijzen via een vrijstellingsproef.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 120
  • Verminderd cursusgeld: € 24

Studiekosten

  • Afhankelijk van de lesplaats en/of leerkracht:
    • Syllabus van de leerkracht: € 8
    • Cursusmateriaal en kopieën (circa € 4,00), ook digitaal te verkrijgen via ons ELO (e-learning omgeving).
  • Een schort, een vaatdoek, 2 keukenhanddoeken en 2 pannenlappen.
  • We vragen een bijdrage voor de ingrediënten van circa € 10 per les.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...