Arabisch 4

Arabisch 4Later gepland

Arabisch – Waystage 2 mondeling en schriftelijk (120 lestijden)

In het vierde jaar staan er nog een aantal onderwerpen op het programma, die je de kans geven om je woordenschat en kennis van de taal verder te verdiepen: vrije tijd en feestdagen, een huis of appartement huren of kopen, de weersomstandigheden beschrijven, toerisme, de Arabische wereld, …
Omdat je nu al een grote woordenschat en voldoende kennis van de grammatica hebt, kan je nu ook al enkele Arabische kortverhalen lezen.

In dit laatste jaar zal je docent ook tijd voorzien om stil te staan bij verschillende Arabische media. De onderwerpen hangen hierbij natuurlijk af van de actualiteit.


Deze modules komen uit de opleiding “Arabisch Richtgraad 1 (ERK A2)”.

Om in dit niveau te starten, behaalde je eerst Arabisch 3, of leg je een instaptoets af bij het begin van de cursus.

 

 

 

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 180
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 10.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …

 

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...