Arabisch 1

Arabisch 1Later gepland

Arabisch – Breakthrough 1 mondeling en schriftelijk (120 lestijden)

In het eerste jaar ligt de nadruk vooral op het aanleren van het Arabisch alfabet en de nieuwe klanken. Je krijgt een echt taalbad, en je leert eenvoudige gesprekken voeren. Ook de getallen van 1 tot 1000, de dagen van de week, het uur, enkele basiswerkwoorden in de tegenwoordige tijd, het meervoud en de bezitsvorm komen aan bod. 

Tegen het eind van het eerste jaar kan je al heel wat: het Arabisch alfabet lezen en schrijven, jezelf voorstellen en kennismaken met anderen, afspreken met iemand, iets vertellen over je werk en familie, iets bestellen op café, iets kopen op de markt, … 


Deze modules komen uit de opleiding “Arabisch Richtgraad 1 (ERK A2)”.

Er is geen voorkennis vereist.

 

 

 

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 180
  • Verminderd cursusgeld: € 36

Studiekosten

  • Cursusmateriaal (verplicht bij elke inschrijving): € 10.
    Dit bedrag is afhankelijk van de opleiding en omvat de kostprijs voor o.m. kopieën, grondstoffen en (digitaal) materiaal dat je in de lessen gebruikt of verbruikt, software, platformen, diensten, …

 

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Kortom, wij gaan voor meer taalkennis, meer taalvaardigheid, meer leerwinst in een aangename leeromgeving!

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...