Android smartphone (en tablet) – Opfrissing algemeen

Android smartphone (en tablet) – Opfrissing algemeenLater gepland

Heb je zowel deel 1 als deel 2 van Android smartphone (en tablet) achter de rug maar zijn er toch nog een aantal zaken die niet volledig duidelijk zijn? Of heb je de modules niet volledig in de klas kunnen volgen en heb je hier en daar nog wat extra oefening nodig? Wil je graag nog wat herhaling over een aantal specifieke onderwerpen? Dan is deze cursus waarschijnlijk perfect voor jou!
In deze module kan je al jouw vragen over jouw Android-toestel kwijt, want dit wordt een cursus volledig op maat van jouw vragen en die van jouw medecursisten.

Door een conflict tussen Google en Huawei kan je de nieuwste Huawei-toestellen NIET gebruiken tijdens onze Android-lessen.

Inhoud:

Deze cursus is een opfrissingscursus van “Android smartphone (en tablet) – deel 1” en “Android smartphone (en tablet) – deel 2”, die wordt opgebouwd aan de hand van vragen van cursisten. Een cursus volledig op maat van de klas!

Je moet zowel de module “Android smartphone (tablet) – deel 1” als “Android smartphone (tablet) – deel 2” (eventueel gedeeltelijk) gevolgd hebben.

Inschrijvingsgeld

  • Cursusgeld: € 90
  • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

  • Iedere deelnemer brengt zijn eigen smartphone (en/of tablet) mee. Het centrum voorziet geen toestellen voor de deelnemers.
  • Extra cursusmateriaal staat op het ELO (e-learning omgeving) en kan je gratis downloaden.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

Deze cursus zit momenteel niet in ons aanbod of de inschrijvingsperiode is hiervoor verstreken.
Voor meer info kan je steeds terecht bij één van onze medewerkers.

Bezig met zoeken...