Android smartphone (en tablet) – Opfrissing algemeen

Android smartphone (en tablet) – Opfrissing algemeen

Heb je zowel deel 1 als deel 2 van Android smartphone (en tablet) achter de rug maar zijn er toch nog een aantal zaken die niet volledig duidelijk zijn? Of heb je de modules niet volledig in de klas kunnen volgen en heb je hier en daar nog wat extra oefening nodig? Wil je graag nog wat herhaling over een aantal specifieke onderwerpen? Dan is deze cursus waarschijnlijk perfect voor jou!
In deze module kan je al jouw vragen over jouw Android-toestel kwijt, want dit wordt een cursus volledig op maat van jouw vragen en die van jouw medecursisten.

Door een conflict tussen Google en Huawei kan je de nieuwste Huawei-toestellen NIET gebruiken tijdens onze Android-lessen.

Inhoud:

Deze cursus is een opfrissingscursus van “Android smartphone (en tablet) – deel 1” en “Android smartphone (en tablet) – deel 2”, die wordt opgebouwd aan de hand van vragen van cursisten. Een cursus volledig op maat van de klas!

Beveren

Puithoek – Kruibekesteenweg 51

Android smartphone (en tablet) – Opfrissing algemeen    (dinsdagavond)cursusnummer: 212205387 - Uiterste inschrijvingsdatum is vandaag.

Sint-Gillis-Waas

Gemeenschapscentrum De Route – Stationstraat 201

Android smartphone (en tablet) – Opfrissing algemeen    (donderdagnamiddag)cursusnummer: 212205331 - Uiterste inschrijvingsdatum is 21/10/2021.

Sint-Niklaas

Noordlaan 32

Android smartphone (en tablet) – Opfrissing algemeen    (donderdagavond)cursusnummer: 212205394 - Uiterste inschrijvingsdatum is 21/10/2021.

Alle lesdagen en -locaties zijn vermeld onder voorbehoud en kunnen om organisatorische redenen altijd worden gewijzigd. Het aanbod wordt jaarlijks vernieuwd en geoptimaliseerd.

Je moet zowel de module “Android smartphone (tablet) – deel 1” als “Android smartphone (tablet) – deel 2” (eventueel gedeeltelijk) gevolgd hebben.

Inschrijvingsgeld

 • Cursusgeld: € 90
 • Verminderd cursusgeld: € 18

Studiekosten

 • Iedere deelnemer brengt zijn eigen smartphone (en/of tablet) mee. Bij voorkeur heeft jouw Android-toestel voldoende vrije ruimte om de extra apps te kunnen installeren.
  Het centrum voorziet geen toestellen voor de deelnemers.
 • Het cursusmateriaal staat op het ELO (e-learning omgeving) en kan je gratis downloaden.

Gespreide evaluatie

CVO Focus kiest overtuigd voor een evaluatiesysteem zonder examens. Evaluaties worden gespreid over de cursus aangeboden.

Waarom gespreide evaluatie?
We evalueren op geregelde basis stukken leerstof. Gedurende de cursus zal je dus regelmatig opdrachten krijgen. Op deze manier kunnen we je goed opvolgen en de lessen bijsturen indien noodzakelijk. Tegelijkertijd stimuleren we je ook om de leerstof regelmatig te bekijken en zo vermijden we onnodige stress op het einde van de cursus.

Waarom evalueren?
Opdrachten zijn een belangrijke bron van informatie voor de leerkracht. Hebben mijn cursisten de leerstof begrepen? Hebben ze een bepaalde vaardigheid onder de knie? Behalen ze de vooropgestelde leerdoelen van de cursus?
Voor jou als cursist is het een stimulans om de leerstof regelmatig bij te houden. De resultaten geven je een idee van wat je al kan.

Opgelet!
Ben je te vaak afwezig bij deze opdrachten tijdens de les, en zijn er dus te weinig gegevens om je te beoordelen? Dan kan het centrum beslissen dat je niet geslaagd bent voor de cursus.

In CVO Focus kan je inschrijven op 2 manieren

Persoonlijk aan één van onze balies – klik hier voor onze locaties en openingsuren

 • Bij je inschrijving breng je standaard mee:
  • een bancontactkaart of opleidingscheques als betaalmiddel – we aanvaarden geen cash geld,
  • de nodige attesten voor vermindering of volledige vrijstelling van inschrijvingsgeld. Deze documenten mogen niet ouder dan 1 maand zijn op het moment van de inschrijving.
  • een kopie van je diploma, (deel)certificaat, getuigschrift of attest – als je in een vervolgmodule wil starten.
 • Omwille van de coronapandemie is het dragen van een mondmasker verplicht.

Online via de website

 • Bij een online inschrijving zal je altijd het volledige standaard inschrijvingsgeld met bancontact moeten betalen.
  Betalen met een creditkaart (VISA, Mastercard, … is niet mogelijk).
 • Als je recht zou hebben op verminderd inschrijvingsgeld of kan genieten van het maximumbedrag van 300 euro per aparte opleiding, raden we aan om persoonlijk te komen inschrijven aan één van onze balies.

Nu online inschrijven

Bezig met zoeken...