Cursisten zorgen voor heerlijk massagemomentje in KlimOp Lokeren

Cursisten zorgen voor heerlijk massagemomentje in KlimOp Lokeren

Om een mooi jaar af te sluiten gingen de cursisten Schoonheidsspecialist van CVO Focus op bezoek in basisschool KlimOp te Lokeren. Juf Claudia vertelt met veel enthousiasme:

Wat leuk dat de cursisten van CVO Focus onze kinderen van het buitengewoon onderwijs kwamen verwennen met een heerlijke hand- en voetmassage! We hadden een speciaal plaatsje gereserveerd in onze glazen gang met zicht op de bossen. Sommige kinderen kozen voor een voetmassage, andere voor een handmassage en enkele wilden ook eens een rugmassage proberen. Met zachte relaxatiemuziek werd dit een topmomentje voor onze kinderen. Je zag ze echt genieten van een zalig ontspannende voormiddag.

Alle kinderen kwamen heerlijk ZEN terug naar de klas. De Klimoppertjes trakteerden hen op een lekkere pannenkoek want dit hadden ze wel verdiend! Wat hebben ze dit goed gedaan, de cursisten van vakleerkracht Pascalle Troch! Ondertussen kijken we al uit naar het voorjaar want dan worden de kinderen van de bovenbouw in de watten gelegd.

Een grote dankjewel aan Pascalle en haar cursisten. Jullie zijn zeker altijd welkom in KlimOp! Tot binnenkort, juf Claudia

Ben je geïnteresseerd in onze opleidingen Schoonheidsspecialist?


Klik hier voor meer informatie. We starten met nieuwe cursussen vanaf eind januari 2024. Voor meer informatie kan je mailen naar pascalle.troch@cvofocus.be

Bezig met zoeken...