Cursisten Florist op Féerie florale in Dendermonde van 18 tot 21 november 2021

Cursisten Florist op Féerie florale in Dendermonde van 18 tot 21 november 2021

Historische gebouwen, etalages letterlijk in de bloemetjes zetten kan heel veel mensen boeien. Dit bewees onze fleurige etalagewandeling doorheen Dendermonde eerder dit jaar. De pracht van de historische gebouwen en de kunst van de floristiek krijgen een nieuwe dimensie in Dendermonde tijdens het event Féerie florale – Floral Christmas Dreams van 18 t.e.m. 21 november 2021. Belgische topfloristen plaatsen het historisch erfgoed van de stad Dendermonde in een creatief floraal decor. Bloemenkunstenaars ontwerpen kunstwerken in de majestueuze zalen van het stadhuis. De top 7 van het afgelopen Belgisch kampioenschap bloemschikken is aanwezig op dit evenement, wat een primeur is. Bijna alle Vlaamse opleidingscentra voor floristen van Vlaanderen werken mee aan de buitenaankleding van het stadhuis en de musea.

Topwerk van onze floristen

We zijn bijzonder fier dat ook onze cursisten van de opleiding Florist aan dit uniek event deelnemen. Ze staan in voor de aankleding van de Dienst Toerisme en de buitenkant van het Vleeshallenmuseum. De ontwerpen worden gemaakt door de cursisten van Creatief bloem- en plantwerk ​en van Zelfstandige beroepspraktijk Florist maar aan het gigantische opsteekwerk werken al onze Florist-cursisten mee.

Kom kijken

Benieuwd naar het resultaat? Kom dan kijken naar deze bloemenpracht op de Grote markt van Dendermonde. Deze tentoonstelling is te bezichtigen van donderdag 18 t.e.m. zondag 21 november, telkens van 10.00 tot 18.00 uur, met op vrijdagavond een nocturne tot 20.00 uur.

Met onze dank

Oprechte dank aan en felicitaties voor onze leerkracht Florist, Anne Huttener en alle cursisten van de opleiding Florist die meewerken aan dit prestigieuze event.

Bezig met zoeken...