Cursisten Creatief Atelier stellen tentoon in Cultuurcentrum Lokeren

Cursisten Creatief Atelier stellen tentoon in Cultuurcentrum Lokeren

Een creatieve passie

De goesting om te tekenen en te schilderen bracht een aantal cursisten samen. Ze volgden een cursus Creatief atelier in CVO Focus en tonen nu met trots enkele van hun werken in het Cultuurcentrum van Lokeren. CVO Focus is zeer fier op wat de dames hebben gecreëerd en aan iedereen willen tonen. We wensen hen veel succes met hun tentoonstelling in Lokeren en stellen hen graag aan u voor.

Hilde Cornelis

“Na een loopbaan als zelfstandige ben ik nu met pensioen en heb ik alle tijd voor mijn hobby’s tuinieren en schilderen. Ik ga er volledig in op. Het geeft me grote voldoening.”
Tentoongestelde werken: “Boten aan de kade”, “Avondzicht aan zee”, “Familie”, “Regen”


Viviane Jodts

“Ik kom uit het sportmilieu waar ik 20 jaar als atletiektrainster aan de slag was. Op zoek naar een nieuwe passie ben ik tekenen-schilderen gaan volgen in CVO Focus.”
Tentoongestelde werken: “I don’t need a title just a personality” en de kippen “Snowwhite”, “Blondie”, “Spikkel” en “Black Beauty”


Majella Van de Vijver

“Ik werkte 5 jaar als verpleegster in de Oude Bijloke en 5 jaar in het UZ Gent. In 1978 werd het CJT  Verloren Bos opgericht. Daar heb ik 20 jaar met hart en ziel gewerkt. En dan nu eindelijk tijd om mij met grote passie toe te leggen op het schilderen.”
Tentoongestelde werken: “Kerkje”, “Maanlandschap”, “Zeezicht”, “Vulkaan”


Mieke Verbelen

“Ik had twee hobby’s: tekenen en schrijven. Ik kon als scenariste aan de slag en heb mijn job 30 jaar met veel plezier gedaan. Enkele jaren geleden heb ik het tekenen en schilderen weer opgepakt. Het maakt mijn leven compleet.”    
Tentoongestelde werken: “Red Lady”, “The Juwel”, “After summer”, “Best friend”

Bezig met zoeken...