Broer en zus krijgen niet genoeg van cursussen volgen

Broer en zus krijgen niet genoeg van cursussen volgen

Een broer en zus die in ons centrum les volgen, dat maakt ons nieuwsgierig.


  • Wodan: We hebben al samen in de les gezeten en het komende semester doen we dit opnieuw maar dan alleen voor Frans. Ik volg nu voor mijn tweede jaar de opleiding boekhoudkundig bediende. Daarnaast volg ik ook andere cursussen buiten deze opleiding zoals Frans, lassen, websites bouwen met Joomla,… De opleiding boekhoudkundig bediende gaat samen met het tweedekansonderwijs om mijn diploma te behalen.
  • Germania: Ik zit ook voor mijn tweede schooljaar op CVO Focus. Ik volg Engels, Frans en fiscaliteit. De cursus Engels volg ik als aanvulling op het huisonderwijs/examencommissie. Labo fiscaliteit volg ik om beter mijn financiën bij te kunnen houden als zelfstandige ondernemer.

Het is duidelijk dat jullie vol toekomstplannen zitten, fijn dat ons centrum jullie hierbij op weg kan helpen.


  • Wodan: Ja dat is zo, want ik wil heel graag boekhouder worden.
  • Germania: Ik krijg er ook niet genoeg van, andere cursussen zoals fotografie, meubelmaker en creatief atelier zou ik ook nog graag volgen. Dankzij onze ouders hebben we CVO Focus leren kennen en we hebben er nog geen moment spijt van.

Zoveel verschillende cursussen, dus waarschijnlijk ook al heel interessante of leuke momenten gehad?


  • Wodan: De uitstappen naar musea vond ik wel telkens interessant, de leerkrachten weten ons altijd wel te boeien!
  • Germania: Ik kom soms wel grappige momenten tegen. Toen we voor de Engelse les van lokaal verhuisden, had ik het lokaalnummer niet onthouden. Wanneer ik dan eindelijk bij de juiste deur stond, schoot het me te binnen dat ik mijn lesboeken niet bij me had. Dan maar terug vlug naar huis, om dus veel te laat in de les te komen. (lach)

Bezig met zoeken...